Usluga koju pružamo, a veoma je popularna i opravdano zastupljena iz razloga ušteda i praktičnosti, jeste iznajmljivanje prikolica. Za razliku od potreba za obimnim ulaganjem sredstava u kupovinu novih priključaka za različite vrste vozila, pronalazak prikolica idealnih kapaciteta koje nudimo, ima veliki broj prednosti.  Uslovi poput cene, vremenskog perioda vršenja usluga, potrebni dodaci za vozilo i sve drugo što je neohpodno, precizira se u dogovoru sa klijentima.

Iznajmljivanje prikolica daje niz pogodnosti za efikasan prevoz tereta

Za razliku od odluke o kupovini sopstvenih dodataka za vozila, koja je značajna i skupa, iznajmljivanje prikolice daje veliki broj prednosti korisnicima naših usluga. Naime, moguće je da rentirate model koji će konkretno odgovarati kapacitetom, zatim unutrašnjim stanjem i mehanizmima sigurnosti i bezbednosti prilikom vožnje. U zavisnosti od vrste i gabarita tereta koji se prevozi, iznajmljivanje prikolica vrši se prema potrebnoj nosivosti, koja se kreće okvirno od 500 kg, pa čak i do 3,5 tona.  Pored toga, najvažnije jeste da se ovi funkcionalni dodaci vozilima Iznajme od proverene firme, a tehnički pregled Mišić svojim dogogodišnjim postojanjem garantueje za to. Neophodno je da se radi o prikolicama novije generacije, kao i dostupnosti svih podataka o ispravnosti, tehničkim pregledima, registraciji i drugoj dokumentaciji na uvid svakom korisniku usluge. 

Iznajmljivanje prikolica je troškovno isplativo i vrlo korisno

Vrlo je korisno i to što su moderne prikolice opremljene i imaju snažna ojačanja, mehanizme zaključavanja kada se prikolica ne koristi, kao i mnogo drugih alata i mogućnosti prilagođavanja potrebama vožnje ili parkiranja. Takođe, iznajmljivanje prikolica od proverene firme podrazumeva da je svaki deo potpuno ispravan, proveren pre izdavanja, kao i u stanju bez i jednog mehaničkog ili drugog oštećenja.  Poklanjamo veliku pažnju ispunjavanju očekivanja korisnika, kao i obezbeđivanja najvišeg stepena kvaliteta i bezbednosti prilikom prevoza tereta. Uz poštovanje svih saobraćajnih propisa i zakona, dobijaju se očuvane prikolice za vozila, uz svu neophodnu opremu i dodatke.